Fastighetsutvecklare

RO Properties har inlett en spännande tillväxtresa och söker nu efter nästa medarbetare som vill växa tillsammans med oss! Är du i början av din karriär och söker en ny och rolig utmaning så kan du vara den vi söker. 

Som Fastighetsutvecklare kommer du att arbeta tätt tillsammans med resten av teamet i alla processer genom hela projektet. Det innebär att du är delaktig i arbetet med att skapa en färdig produkt från idé och förvärv till leverans till slutkund. RO Properties har bostadsprojekt i såväl detaljplaneskede som genomförandeskede och eftersom våra projekt varierar i såväl intensitet som karaktär kommer du att få jobba med flera projekt parallellt.

Vår målsättning är att du som Fastighetsutvecklare ska utvecklas tillsammans med oss och successivt få ta självständigt ansvar för delprocesser, självklart med stöd och hjälp av dina kollegor. Just nu har vi dock starkt fokus på detaljplaneprojekt varför vi söker dig som har erfarenhet av att arbeta i just tidiga skeden. 

Tjänsten är placerad på bolagets kontor på Södermalm, Stockholm.

 

Arbetsuppgifterna innefattar initialt bl.a. att:

 • Utarbeta förslag till bebyggelsestruktur och stadsbyggnadskoncept tillsammans med arkitekt
 • Upphandlingar av externa resurser och konsulter eller andra samarbetspartners
 • Förhandla och teckna exploateringsavtal
 • I samarbete med kommunen driva detaljplanearbetet framåt
 • Analysera marknad, målgrupper och projektmöjligheter
 • Utforma bostadskoncept och ta fram produkt utifrån platsens förutsättningar
 • Upphandla och genomföra utredningar för detaljplaneförslaget
 • Underhålla och vårda relationer med våra intressenter
 • Upprätta och uppdatera kalkyler och budget
 • Samordna projektens olika intressenter
 • Säkerställa genomförbarhet och rationell produktion av bebyggelseförslaget

 

Kvalifikationer och passande profil

För att lyckas i rollen så tror vi att du har en bakgrund som exploateringsingenjör eller planarkitekt och vi ser det som mycket meriterande att ha arbetat på eller nära kommun. Du ska, liksom vi, ha ett brinnande intresse för fastigheter och stadsutveckling. Vara en god lyssnare men också våga ta egna initiativ och föreslå nya lösningar, hos oss är det högt i tak! Du har en relevant högskole- eller universitetsutbildning och ca 2-4 års arbetslivserfarenhet. Du har en mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

 

Din ansökan

Vill du bli en del av RO Properties? Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.roproperties.se. Frågor besvaras av Fastighetsutvecklingschef Carl Gavelman, tel. 076-822 22 13 eller carl.gavelman@roproperties.se. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

 

Om RO Properties

”Bolaget förvärvar och utvecklar plan- och genomförandeprojekt med bostäder och samhällsfastigheter i Mälardalen och sydvästra Skåne. Egenproducerade hyresrätter placeras i egen förvaltning. Att skapa högkvalitativa boendemiljöer till rimliga priser och att varje projekt ska bidra till en förbättrad stadsbild är vår vision.”

Karriär

RO Properties utvecklar och förvaltar fastigheter i Mälardalen och västra Skåne. Vi kombinerar bostadsutvecklingsprojekt med strategiska innehav av förvaltningsfastigheter.

Vår ambition är att genom kreativitet och engagemang genomföra utvecklingsprojekt som maximerar fastigheternas långsiktiga värde till låg risk. Våra strategiska innehav förvaltas med stor omsorg och med fokus på nöjda hyresgäster.