Fastighetsutvecklingschef till RO Properties

Vi söker nu en Fastighetsutvecklingschef till det entreprenöriella bolaget RO Properties. Det är en unik chans för dig som vill arbeta med projekt och utveckling och som vill vara med att utveckla och bygga organisation och strukturkapital tillsammans med teamet på RO Properties.

Tjänsten är placerad på bolagets kontor på Södermalm, Stockholm, och du rapporterar till bolagets VD. 

Huvudsakliga arbetsuppgifter

Utveckling av projektplan vilket inkluderar koncept, produkt, tidplan och budget. 

Säkerställer att projekt följer projektplan mot ställda mål, krav och budget samt ansvarar för att kontinuerligt utvärdera koncept och produkt för att optimera projekt efter nya förutsättningar.

Ansvar för förhandling och upphandling av konsulter och leverantörer.

Kvartalsvis rapportering av projekt till styrelse och investerare.

Ge input på möjlig exploatering i samband med nya förvärv.

Att tillsammans med teamet bygga strukturkapital för fortsatt tillväxt inom bolaget så som rekrytering, projektprocesser, effektiviseringsarbete, digitalisering och ramavtal.

Att säkerställa och aktivt arbeta för ett gott samarbete med samtliga samarbetspartners. 

RO Properties har en ambition om en successiv tillväxt på sikt, där du i samband med detta ansvarar för nyrekrytering av projektanställda samt att inneha personalansvar för dessa nya medarbetare. När RO Properties framgent har fått organisationens strukturkapital på plats kommer du även arbeta med markanvisningsansökningar. 

Kvalifikationer och passande profil

  • Relevant högskoleutbildning så som exempelvis samhällsplanering, samhällsbyggnad, lantmäteri eller liknande.
  • Ca 5-10 års arbetslivserfarenhet från roller som projektledare, projektansvarig, projektutvecklare eller liknande. Vidare är det meriterande om du även har arbetat som planarkitekt eller exploateringsingenjör på den kommunala sidan.
  • Det är meriterande om du har arbetat både med detaljplaneprojekt och genomförandeprojekt.
  • Mycket god förmåga att uttrycka dig i tal och skrift på svenska.

I denna roll läggs stor vikt på personliga egenskaper. Vi söker dig som har ett genuint intresse av och brinner för projekt och fastighetsutveckling. Du har en stark drivkraft i ditt arbete och en vilja att skapa och komma framåt. Du har ett strukturerat arbetssätt i kombination med att vara flexibel och prestigelös. Vidare ser vi att du är en ödmjuk kollega och en lagspelare som bidrar med energi till teamet. 

Din ansökan

Vill du bli en del av RO Properties? Välkommen med din ansökan för tjänsten via www.boardtalk.se. Frågor besvaras av Frida Carlsson (tel. 070 790 29 30 eller frida.carlsson@boardtalk.se) på Boardtalk AB. Urval och intervjuer sker löpande varför vi ser fram emot din ansökan så snart som möjligt.

Karriär

RO Properties utvecklar och förvaltar fastigheter i Mälardalen och västra Skåne. Vi kombinerar bostadsutvecklingsprojekt med strategiska innehav av förvaltningsfastigheter.

Vår ambition är att genom kreativitet och engagemang genomföra utvecklingsprojekt som maximerar fastigheternas långsiktiga värde till låg risk. Våra strategiska innehav förvaltas med stor omsorg och med fokus på nöjda hyresgäster.