RO-Panorama_HUS2-DAG1_Kolbe_231009-1920

Bygglovet för Panorama Nynäshamn har vunnit laga kraft – planerad byggstart Q1 2024

Stockholm, Sverige – RO Properties erhöll under maj 2022 bygglov för 78 bostäder i centrala Nynäshamn. Efter att Mark- och Miljööverdomstolen meddelat att de inte ger prövningstillstånd för överklagandet har bygglovet nu vunnit laga kraft. 

Stockholm, Sverige – RO Properties erhöll under maj 2022 bygglov för 78 bostäder i centrala Nynäshamn. Efter att Mark- och Miljööverdomstolen meddelat att de inte ger prövningstillstånd för överklagandet har bygglovet nu vunnit laga kraft. 

Panorama Nynäshamn är beläget på en av Nynäshamns högsta punkter och omfattar totalt 78 bostäder i tre punkthus med fantastisk utsikt över Nynäshamn, havet och skärgården. Husen är ritade av Forsgren Etzler Arkitekter och försäljningsstart skedde under våren 2023. Totalentreprenadavtal har tecknats med 2A Entreprenad och inflytt är beräknad till tredje kvartalet år 2025. 

Peter Kuylenstierna, vVD på RO Properties

”Det lagakraftvunna bygglovet är en viktig milstolpe för vår vision om att förverkliga Panorama Nynäshamn. I och med att bygglovet har vunnit laga kraft kan vi säkerställa att produktionen påbörjas som planerat, med byggstart under Q1 2024. Eftersom startbeskedet redan är erhållet av Nynäshamns kommun kan vi nu även skriva förhandsavtal med kunderna. Vi ser fram emot att ta det första spadtaget i slutet av januari år 2024.”

För ytterligare information, vänligen besök www.panoramanynashamn.se eller kontakta: 

Peter Kuylenstierna, vVD, e-post peter.kuylenstierna@roproperties.se, telefon: 072-450 99 28

Om RO Properties

RO Properties är ett fastighetsutvecklingsbolag som grundades år 2017 och fokuserar på att skapa långsiktigt värde genom kreativ fastighetsutveckling och trygg förvaltning. Vi utvecklar smarta och tidlösa bostäder som utgår ifrån platsens unika förutsättningar och strävar alltid efter att hitta lösningar som ger största möjliga värde, både idag och för många år framöver.

Vi utvecklar både bostadsrätter och hyresrätter och förvaltar våra egna hyresrätter med stor omsorg och fokus på nöjda hyresgäster. Våra ledord är trygghet, lyhördhet och en aktiv förvaltning. Genom att se bortom det självklara och hitta lösningar som ger störst möjliga värde, skapar vi långsiktiga värden för våra kunder, investerare och samhället i stort.

Dela det här med dina kontakter

Fler nyheter

Niklas Östman till RO Properties

Stockholm, Sverige – RO Properties är glada att meddela att Niklas Östman ansluter till företaget som fastighetsutvecklare. Niklas har en gedigen erfarenhet som fastighetsutvecklare och

Läs mer »

Vi utvecklar och förvaltar fastigheter

RO Properties står för långsiktigt värdeskapande. Genom kreativ fastighetsutveckling och trygg förvaltning maximerar vi långsiktiga värden för kunder, investerare och för samhället i stort.