Niklas-Östman-nyhetsbild

Niklas Östman till RO Properties

Stockholm, Sverige – RO Properties är glada att meddela att Niklas Östman ansluter till företaget som fastighetsutvecklare. Niklas har en gedigen erfarenhet som fastighetsutvecklare och kommer närmast från Serneke där han ansvarat för flera stora och komplexa detaljplaneprojekt. Hans kompetens och erfarenhet förväntas vara en betydande tillgång för RO Properties och kommer att stödja företagets mål att skapa högkvalitativa och hållbara fastighetsprojekt.

”RO Properties befinner i en expansiv fas, och vi är entusiastiska över att välkomna en så erfaren fastighetsutvecklare som Niklas till bolaget,” säger Ulrika Bladh, Operativ chef för RO Properties.

Niklas Östman kommenterar sin nya roll: ”RO Properties har på kort tid etablerat sig som en framstående aktör i Storstockholm, och det känns spännande att vara en del av bolagets fortsatta utveckling. 

Niklas kommer att tillträda rollen som fastighetsutvecklare på RO Properties den 17 januari 2024. Vi hälsar honom varmt välkommen till företaget och ser fram emot att tillsammans forma RO Properties framgångsresa.

För ytterligare information, vänligen kontakta: 

Ulrika Bladh, Operativ chef, e-post ulrika.bladh@roproperties.se, telefon: 070-446 20 00

Peter Kuylenstierna, vVD, e-post peter.kuylenstierna@roproperties.se, telefon 072 450 99 28

Om RO Properties

RO Properties är ett fastighetsutvecklingsbolag som grundades år 2017 av Simon Svensson och Peter Kuylenstierna. Bolaget fokuserar på att skapa långsiktigt värde genom kreativ fastighetsutveckling och trygg förvaltning. Vi utvecklar smarta och tidlösa bostäder som utgår ifrån platsens unika förutsättningar och strävar alltid efter att hitta lösningar som ger största möjliga värde, både idag och för många år framöver.

Vi utvecklar både bostadsrätter och hyresrätter och förvaltar våra egna hyresrätter med stor omsorg och fokus på nöjda hyresgäster. Våra ledord är trygghet, lyhördhet och en aktiv förvaltning. Genom att se bortom det självklara och hitta lösningar som ger störst möjliga värde, skapar vi långsiktiga värden för våra kunder, investerare och samhället i stort.

Dela det här med dina kontakter

Fler nyheter

Vi utvecklar och förvaltar fastigheter

RO Properties står för långsiktigt värdeskapande. Genom kreativ fastighetsutveckling och trygg förvaltning maximerar vi långsiktiga värden för kunder, investerare och för samhället i stort.