emma-nyhetsbild-1920

RO Properties stärker sitt team med Emma Borgman-Viebke

Stockholm, Sverige - RO Properties är stolta över att välkomna Emma Borgman-Viebke till företaget som fastighetsutvecklare. Emma kommer bland annat att ansvara för genomförandet av bolagets projekt Panorama i Nynäshamn.

Stockholm, Sverige – RO Properties är stolta över att välkomna Emma Borgman-Viebke till företaget som fastighetsutvecklare. Emma kommer bland annat att ansvara för genomförandet av bolagets projekt Panorama i Nynäshamn.

Emma Borgman-Viebke har en gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen och kommer närmast från tjänsten projektledare inom byggprojektledning av kommersiella projekt på Hedström & Taube Projektledning. Hon har tidigare även arbetat som arbetsledare med produktion av bostäder på Veidekke Entreprenad. Hennes kunskap och erfarenhet kommer att vara till stor nytta för RO Properties, och hon kommer att bidra till företagets målsättning att utveckla högkvalitativa och hållbara fastighetsprojekt.

”Vi är mycket glada över att välkomna Emma till RO Properties. Hennes erfarenhet och expertis kommer att bli värdefull för oss i vår strävan att förädla och optimera våra fastighetsprojekt”, säger Ulrika Bladh, Operativ chef för RO Properties.

Själv kommenterar Emma Borgman-Viebke sin nya roll: ”Möjligheten att återigen arbeta med bostadsutveckling känns både inspirerande och spännande. Det känns väldigt kul att börja hos RO Properties som ger mig möjligheten att vara en del av ett familjärt team som skapar personliga hem.”

Emma Borgman-Viebke kommer att tillträda rollen som fastighetsutvecklare på RO Properties den 18 september 2023. Vi hälsar henne välkommen till företaget och ser fram emot att tillsammans fortsätta forma RO Properties framgångsresa.

För ytterligare information,
vänligen besök www.roproperties.se eller kontakta: 

Ulrika Bladh,
Operativ chef, e-post ulrika.bladh@roproperties.se, telefon: 070-446 20 00

Peter Kuylenstierna,
vVD, e-post peter.kuylenstierna@roproperties.se, telefon 072 450 99 28

Om RO Properties

RO Properties är ett fastighetsutvecklingsbolag som grundades år 2017 av Simon Svensson och Peter Kuylenstierna. Bolaget fokuserar på att skapa långsiktigt värde genom kreativ fastighetsutveckling och trygg förvaltning. Vi utvecklar smarta och tidlösa bostäder som utgår ifrån platsens unika förutsättningar och strävar alltid efter att hitta lösningar som ger största möjliga värde, både idag och för många år framöver.

Vi utvecklar både bostadsrätter och hyresrätter och förvaltar våra egna hyresrätter med stor omsorg och fokus på nöjda hyresgäster. Våra ledord är trygghet, lyhördhet och en aktiv förvaltning. Genom att se bortom det självklara och hitta lösningar som ger störst möjliga värde, skapar vi långsiktiga värden för våra kunder, investerare och samhället i stort.

Dela det här med dina kontakter

Fler nyheter

Niklas Östman till RO Properties

Stockholm, Sverige – RO Properties är glada att meddela att Niklas Östman ansluter till företaget som fastighetsutvecklare. Niklas har en gedigen erfarenhet som fastighetsutvecklare och

Läs mer »

Vi utvecklar och förvaltar fastigheter

RO Properties står för långsiktigt värdeskapande. Genom kreativ fastighetsutveckling och trygg förvaltning maximerar vi långsiktiga värden för kunder, investerare och för samhället i stort.