Lejondals Slott

Förvärv av Lejondals Slott

RO Properties har som en del av ett ägarkonsortium förvärvat fastigheten. Stockholm Meeting Selection tar över driften av slottet och ska vidareutveckla hotell- och konferensverksamheten.

Genom förvärvet kommer Lejondals slott att få ett rejält lyft och tillgängliggöras. Slottet ligger precis intill Lejondalssjön i Upplands-Bro kommun och det finns god potential att utveckla platsen

säger Simon Svensson, VD på RO Properties.

Lejondals Slott ligger cirka 35 kilometer ifrån Stockholm och har en rik historia. Slottet ligger i en naturskön miljö och rymmer 102 hotellrum och 20 mötesrum. Fastigheten tillträddes 1 september.

Läs mer på Stockholm Meeting Selections hemsida

Dela det här med dina kontakter

Fler nyheter

RO Properties och Galjaden förvärvar utvecklingsprojekt i Enköping

RO Properties och Galjaden har förvärvat fastigheten Enköping Lillsidan 4:1 på Doktor Westerlunds gata 20 i Enköping. Lillsidan har på senare år genomgått en stor omvandling från lättindustri till en levande stadsdel med bostäder, matbutik och skolor. Utvecklingsprojektet ligger på några minuters promenad från centrala Enköping, Enköpingsån och Drömparken.

Läs mer »

Vi utvecklar och förvaltar fastigheter

RO Properties står för långsiktigt värdeskapande. Genom kreativ fastighetsutveckling och trygg förvaltning maximerar vi långsiktiga värden för kunder, investerare och för samhället i stort.