Panorama_4

RO Properties har tecknat totalentreprenadavtal med 2A Entreprenad om byggnation av projekt Panorama i Nynäshamns kommun

Stockholm, Sverige – RO Properties har tecknat totalentreprenadmed 2A Entreprenad för uppförande av bostäder i tre punkthus samt garage under mark i två plan i Nynäshamn. Byggstart planeras till Q4 2023.  

Panorama Nynäshamn är beläget på en av Nynäshamns högsta punkter och omfattar totalt 78 bostäder i tre punkthus med fantastisk utsikt över Nynäshamn, havet och skärgården. Husen är ritade av Forsgren Etzler Arkitekter och försäljningsstart skedde under våren 2023.

Ulrika Bladh, operativ chef på RO Properties

”Vi är väldigt glada att ha tecknat entreprenadavtal för projekt Panorama i Nynäshamns kommun med 2A Entreprenad. Det är ett fantastiskt fint projekt och vi ser fram emot byggstart i höst.”

För ytterligare information, vänligen besök www.panoramanynashamn.se eller kontakta: 

Ulrika Bladh, Operativ chef, e-post ulrika.bladh@roproperties.se, telefon: 070-446 20 00


Om RO Properties

RO Properties är ett fastighetsutvecklingsbolag som grundades år 2017 och fokuserar på att skapa långsiktigt värde genom kreativ fastighetsutveckling och trygg förvaltning. Vi utvecklar smarta och tidlösa bostäder som utgår ifrån platsens unika förutsättningar och strävar alltid efter att hitta lösningar som ger största möjliga värde, både idag och för många år framöver.

Vi utvecklar både bostadsrätter och hyresrätter och förvaltar våra egna hyresrätter med stor omsorg och fokus på nöjda hyresgäster. Våra ledord är trygghet, lyhördhet och en aktiv förvaltning. Genom att se bortom det självklara och hitta lösningar som ger störst möjliga värde, skapar vi långsiktiga värden för våra kunder, investerare och samhället i stort.

Dela det här med dina kontakter

Fler nyheter

Niklas Östman till RO Properties

Stockholm, Sverige – RO Properties är glada att meddela att Niklas Östman ansluter till företaget som fastighetsutvecklare. Niklas har en gedigen erfarenhet som fastighetsutvecklare och

Läs mer »

Vi utvecklar och förvaltar fastigheter

RO Properties står för långsiktigt värdeskapande. Genom kreativ fastighetsutveckling och trygg förvaltning maximerar vi långsiktiga värden för kunder, investerare och för samhället i stort.