RP-silhouette-green-roof

RO Properties förvärvar utvecklingsprojektet Järla Torg vid Järla station

Stockholm, Sverige – RO Properties har förvärvat två fastigheter intill den nya tunnelbanestationen Järla i Nacka Kommun.

Stockholm, Sverige – RO Properties har förvärvat två fastigheter intill den nya tunnelbanestationen Järla i Nacka Kommun.

I anslutning till den nya tunnelbanestationen Järla station och det nya torget har RO Properties förvärvat fastigheterna Sicklaön 136:1 och Sicklaön 136:2. 

RO Properties ambition är att utveckla flerbostadshus som smälter in i den omgivande miljön samtidigt som husen ramar in det nya torg som också planeras intill tunnelbanestationen. 

Simon Svensson, VD på RO Properties

”Med detta förvärv fullföljer RO Properties bolagets strategi att utöka byggrättsportföljen med attraktiva projekt i kollektivtrafiknära lägen. Vi har under en längre tid sökt efter utvecklingsfastigheter i Nacka kommun och är därför extra glada över att göra ett förvärv i ett så starkt mikroläge som Järla Torg kommer att utvecklas till.”

Tango Capital Markets har agerat rådgivare till säljaren. 

För ytterligare information, vänligen besök www.roproperties.se eller kontakta: 

Simon Svensson, VD, e-post simon.svensson@roproeprties.se


Om RO Properties

RO Properties är ett fastighetsutvecklingsbolag som grundades år 2017 och fokuserar på att skapa långsiktigt värde genom kreativ fastighetsutveckling och trygg förvaltning. Vi utvecklar smarta och tidlösa bostäder som utgår ifrån platsens unika förutsättningar och strävar alltid efter att hitta lösningar som ger största möjliga värde, både idag och för många år framöver.

Vi utvecklar både bostadsrätter och hyresrätter och förvaltar våra egna hyresrätter med stor omsorg och fokus på nöjda hyresgäster. Våra ledord är trygghet, lyhördhet och en aktiv förvaltning. Genom att se bortom det självklara och hitta lösningar som ger störst möjliga värde, skapar vi långsiktiga värden för våra kunder, investerare och samhället i stort.

Dela det här med dina kontakter

Fler nyheter

Niklas Östman till RO Properties

Stockholm, Sverige – RO Properties är glada att meddela att Niklas Östman ansluter till företaget som fastighetsutvecklare. Niklas har en gedigen erfarenhet som fastighetsutvecklare och

Läs mer »

Vi utvecklar och förvaltar fastigheter

RO Properties står för långsiktigt värdeskapande. Genom kreativ fastighetsutveckling och trygg förvaltning maximerar vi långsiktiga värden för kunder, investerare och för samhället i stort.