seniorliv-plus-banner

RO Properties lanserar ett nytt bostadskoncept för seniorer

RO Properties lanserar ”Seniorliv Plus” - ett bostadskoncept för ett rikare seniorliv. Konceptet bygger på att skapa högkvalitativa seniorbostäder som bidrar till ett socialt och aktivt seniorliv. ”Vi bygger bostäder för seniorer, inte institutionella boenden”, säger Peter Kuylenstierna, ansvarig för Seniorliv Plus på RO Properties.

Ett växande samhällsproblem är isolering bland äldre som är friska, men lever i bostäder som inte är anpassade för deras levnadssituation. Visionen med Seniorliv Plus är att erbjuda högkvalitativa bostäder samt ett sammanhang som inspirerar till aktivitet och gemenskap.

Vi upplever ett stort intresse bland kommuner och hög efterfrågan från seniorer för vårt koncept som löser ett utbrett samhällsproblem. Just nu för vi dialoger om att etablera Seniorliv Plus på tio orter, men vår ambition är att finnas över hela Sverige. Vi samarbetar med och stöttar lokala organisationer och eldsjälar för att förstå våra kunders vardag. De stora lösningarna finns ofta i samtalen med de människor som berörs

säger Peter Kuylenstierna, vVD på RO Properties.

Under konceptet Seniorliv Plus ska både hyresrätter och bostadsrätter utvecklas. Inom ramen för RO Properties befintliga portfölj planeras boende åt seniorer på ett flertal orter.

Läs mer på seniorlivplus.se

Kontakt

Peter Kuylenstierna, vVD RO Properties, peter.kuylenstierna@roproperties.se

Dela det här med dina kontakter

Fler nyheter

Niklas Östman till RO Properties

Stockholm, Sverige – RO Properties är glada att meddela att Niklas Östman ansluter till företaget som fastighetsutvecklare. Niklas har en gedigen erfarenhet som fastighetsutvecklare och

Läs mer »

Vi utvecklar och förvaltar fastigheter

RO Properties står för långsiktigt värdeskapande. Genom kreativ fastighetsutveckling och trygg förvaltning maximerar vi långsiktiga värden för kunder, investerare och för samhället i stort.