Ulrika-Blad_desktop

RO Properties stärker sitt team med Ulrika Bladh som ny operativ chef och delägare

Stockholm, Sverige – RO Properties är stolta över att välkomna Ulrika Bladh till företaget som ny operativ chef. Ulrika kommer att spela en viktig roll i RO Properties fortsatta tillväxt och utveckling, och kommer att leda företagets fastighetsutvecklingsverksamhet i Sverige.

Ulrika Bladh har en gedigen erfarenhet inom fastighetsbranschen och kommer närmast från tjänsten som Chef Projektutveckling på Magnolia Bostad. Hennes expertis och erfarenhet kommer att vara till stor nytta för RO Properties, och hon kommer att bidra till företagets målsättning att utveckla högkvalitativa och hållbara fastighetsprojekt.

”Vi är mycket glada över att välkomna Ulrika till RO Properties som operativ chef och delägare. Hennes erfarenhet och kunskap kommer att vara ovärderlig för oss när vi fortsätter att utveckla och förbättra våra fastighetsprojekt”, säger Simon Svensson, VD för RO Properties.

Ulrika Bladh säger själv om sin nya roll: ”Jag ser fram emot att börja arbeta på RO Properties och ta mig an nya utmaningar inom fastighetsutveckling. RO Properties har en stark vision för framtiden och jag är stolt över att vara en del av det här teamet.”

Ulrika Bladh kommer att tillträda sin nya roll som fastighetsutvecklingschef på RO Properties den 22 mars 2023. Vi önskar henne välkommen till företaget och ser fram emot att samarbeta med henne för att fortsätta utveckla RO Properties verksamhet.

För ytterligare information, vänligen besök www.roproperties.se eller kontakta: 

Simon Svensson, VD, e-post simon.svensson@roproperties.se, telefon: 070-872 16 63

Peter Kuylenstierna, vVD, e-post peter.kuylenstierna@roproperties.se, telefon 072 450 99 28

Om RO Properties

RO Properties är ett fastighetsutvecklingsbolag som grundades år 2017 av Simon Svensson och Peter Kuylenstierna. Bolaget fokuserar på att skapa långsiktigt värde genom kreativ fastighetsutveckling och trygg förvaltning. Vi utvecklar smarta och tidlösa bostäder som utgår ifrån platsens unika förutsättningar och strävar alltid efter att hitta lösningar som ger största möjliga värde, både idag och för många år framöver.

Vi utvecklar både bostadsrätter och hyresrätter och förvaltar våra egna hyresrätter med stor omsorg och fokus på nöjda hyresgäster. Våra ledord är trygghet, lyhördhet och en aktiv förvaltning. Genom att se bortom det självklara och hitta lösningar som ger störst möjliga värde, skapar vi långsiktiga värden för våra kunder, investerare och samhället i stort.

Dela det här med dina kontakter

Fler nyheter

Niklas Östman till RO Properties

Stockholm, Sverige – RO Properties är glada att meddela att Niklas Östman ansluter till företaget som fastighetsutvecklare. Niklas har en gedigen erfarenhet som fastighetsutvecklare och

Läs mer »

Vi utvecklar och förvaltar fastigheter

RO Properties står för långsiktigt värdeskapande. Genom kreativ fastighetsutveckling och trygg förvaltning maximerar vi långsiktiga värden för kunder, investerare och för samhället i stort.